Grekland

Hello there đŸ˜ƒ

Och sĂ„ landade vi Ă€ntligen pĂ„ den största ön i Grekland, Kreta. Första glaset grekiskt rosĂ©, hur ljuvligt? Att jag sen slog sönder glaset i tusen bitar, över berget, Ă€r en annan historia. R lyckades iaf dricka upp ölen utan olyckor 😉

Det Ă€r elegant, lugnt och vacker utsikt. Av klientelet syns mycket pensionĂ€rer och vi tillhör de yngsta den hĂ€r gĂ„ngen ocksĂ„, Ă€ven om det Ă€r nĂ„gra andra par i 30-Ă„rsĂ„ldern. Jag förstĂ„r inte vart alla i vĂ„r Ă„lder hĂ„ller hus? Men vi klagar inte. Jag bryr mig inte alls om vem som Ă€r dĂ€r. Jag tycker det Ă€r skönt nĂ€r det inte Ă€r för unga mĂ€nniskor pĂ„ samma stĂ€lle, det betyder oftast stök. 

SĂ„ hĂ€rligt. Det Ă€r ca 30 grader varmt varje dag nu framöver. Visste ni förresten att det Ă€r helt gratis surf, sms och samtal i EU numera? NĂ„got som underlĂ€ttar enormt nĂ€r man skall hitta till destinationerna hĂ€r pĂ„ ön. Jag sa ju att jag skulle logga ut, och det har jag gjort till 50% ungefĂ€r. Jag publicerar inlĂ€gg pĂ„ Instagram, skriver blogginlĂ€gg och kollar mejl bara. LĂ€ser inte andra bloggar, nyheter osv, som annars tar sĂ„n tid. 

Gjorde för första gĂ„ngen pĂ„ lĂ€nge nagelförlĂ€ngning. Det gjorde vĂ€ldigt ont att göra dem, men resultatet blev ok. Det Ă€r ovant med sĂ„ lĂ„nga naglar och visst ser de lite fejk ut? đŸ™„

Palmer, finns det nÄgot vackrare trÀd? Jag, med semesterhandduken frÄn TÎteme och bikini frÄn Anita. PÄ kvÀllen gjorde vi oss redo för middag. Jag anvÀnde mitt nya lÀppstift frÄn Zuii, det lÀr bli topp 3 i sminkvÀskan. Hade pÄ mig en klÀnning kommer frÄn Soft Rebels.

Ljuvliga solnedgĂ„ngar. Kontentan, vi har det bra. Fast jag har alltid en lĂ„ng startstrĂ€cka innan jag hamnar i fas. Lite kĂ€nsloyttringar och ”drama”. Är nog mer kĂ€nslig för miljöombyte Ă€n jag tror. Jag mĂ„ste fĂ„ ur oro ur kroppen innan jag blir glad och det tar sin tid, eller en dag tog det. Idag kĂ€nner jag mig som en ny mĂ€nniska.