Bästa julklappen 2024

Tillbaka på bloggen men ändå inte… som anonym spökskrivare vill jag tips om något jag fått av min nya kille… JJ. Jag har alltid varit bortskämd, både som barn men också som vuxen. Många har ställt upp mer än vad man ska förvänta sig. Den här julen har varit speciell, något alldeles extra.

Vi har faktiskt tittat på film, myst och spelat sällskapsspel. Monopol och TP Genius Edition. Väldigt svårt, jag klarade inte en enda fråga. Men han svarade rätt på mer än hälften! Jag blir så imponerad och ändå rörd eftersom att han sa att det som verkligen betyder något är vad man kan, inte vad man vet. Bara det var ju smart… Han tycker att jag ska ta mitt bakintresse till en högre nivå, och vill hjälpa till och stötta mig.

Så gissa vad? Han köpte en sådan här fräck Ankarsrum köksmaskin! Den här butiken säljer Ankarsrum köksmaskin men även andra redskap och köksprylar. Men jag har också hittat den på Cervera och hos Bagaren & Kocken, som jag handlat hos tidigare.

Detta var en av de mest uppskattade julklapparna jag någonsin har fått. När jag var 6 år fick jag ett dockhus med Barbie. Det slutade med att mamma och pappa fick låsa in dockhuset, för jag vägrade gå till skolan. Hah… så kan det gå. Den här är den perfekta julklappen för vuxna… kan inte få nog av att kolla på hur den förgyller köket. Lussebullarna gick så mycket snabbare… man kan inte tro att det är sant.

Kort och gott, julen blev lyckad. En stämningshöjare. Man ska inte förvänta sig julklappar som vuxna, men får man rätt julklappar så är det aldrig fel tycker jag. Det var en jättefin gest, så tidigt i förhållandet. Han verkar väldigt stabil och omtänksam. Den perfekta mannen som min vännina Tanja sa… hon ville klona honom men det får hon inte hah… hah…

I mellandagarna kom min kompis Natalia och hennes dotter förbi. Vi kollade lite film och hon gjorde traditionella bakverk som jag inte minns namnet på. Var jättegoda. Vi lärde känna varandra genom att grannen hyrde ut bostaden, när de sökte asyl. Jättehemskt det som händer i Ukraina just nu. Men de är så snälla och skötsamma. De vill inte annat än jobba och ha det lugnt och skönt. Man hade önskat att alla invandrare var så ordentliga som Natalia och hennes dotter, som också är jätteduktig i skolan.

Nu får vi se om jag fortsätter att fylla på i bloggen här…. det kanske blir ännu mer närmsta veckan. Jag har lovat mig själv att bli mer produktiv. Att softa mindre… men det är lätt att man bli bekväm med allt julgodis och inför nyårsfirandet.

God fortsättning alla fina vänner och välkommen tillbaka till min blogg!